De nieuwste trends en fashion must-haves die je niet kunt missen

Voor alle vrouwen die graag de nieuwste trends opvolgen of gewoon nieuwsgierig zijn en willen weten wat ze de komende maanden kunnen verwachten op vlak van mode stellen we je hier een korte lijst met de leukste modetrends voor.

Slippers

Ja, dat lees je goed! Slippers!

Volgens InStyle (www.instyle.de) zijn deze comfortabele schoenen weer helemaal in. Perfect voor zowel warme dagen in het voorjaar als hete zomerdagen.  Deze schoenen combineer je het best met enkele coole kledingstukken want anders kan de outfit er al snel onverzorgd uitzien. Denk dus aan stoere sieraden, een leuke rok en een kleurig topje.

Laatste mode trend zijn slippers op deze foto ziet je vier meiden met hippe exemplaren

Chokers

Alhoewel je tegenwoordig erg veel jonge tieners met chokers ziet rondlopen is dit sieraad ook voor volwassenen nog steeds een leuke optie. Zo kun je kiezen voor een wat meer elegante choker gemaakt uit zijde of een choker versierd met een mooi diamantje.

Bandana

Bandanas? Die vreemde zakdoeken die rappers soms op hun hoofd dragen?

Inderdaad, maar dan een mooiere en vrouwelijkere versie ervan.

Bandanas zijn eigenlijk al sinds de jaren 90 erg populair maar maken dit jaar een echte comeback.

Als je het dragen van een ‘zakdoek’ op je hoofd net iets te gek vindt  dan kun je de bandana ook gewoon rond een tas binden of zelfs als armband gebruiken.

Micro bags

Die grote tassen waar je uren in moet zoeken totdat je eindelijk je lippenstift kunt vinden? Die zijn (gelukkig) niet meer in! Natuurlijk zijn er veel vrouwen die net wél graag hun hele hebben en houden meesleuren als ze op stap gaan, maar het gebruiken van een klein tasje is vaak heel wat handiger. Deze tasjes hebben vaak een mooi schouderriempje en kunnen met allerlei verschillende soorten outfits gecombineerd worden.

Jeansvestjes

Volgens ‘Ella Hoy’ (www.ellahoy.es) is de jeansvest nog steeds helemaal hip. Volgens ons heeft de jeansvest echter nooit gestopt met hip te zijn. Een jeansvest valt te combineren met erg veel outfits en geeft het al snel een stoere look. Het dragen van een jeansvest in combinatie met een jeansbroek is echter nog steeds niet echt aangeraden, tenzij je werkelijk wilt bewijzen hoe eigenwijs je bent.