Maak van leesbrillen jouw nieuwe stijl object!

Waarom zijn er serieus nog mensen die het verschrikkelijk vinden dat ze eraan moeten toegeven dat ze leesbrillen nodig hebben? Er zijn mensen die last hebben van hun zicht wanneer zij aan het lezen zijn, mensen die dan extreem hard moeten fronsen om ook er ook maar iets van te kunnen maken. Hoeveel energie dit ook kost, lijken ze in eerste instantie niet te overtuigen wanneer ze verteld wordt dat leesbrillen echt een aanrader zijn. Dit leidt ertoe dat deze mensen dan geen bril aanschaffen en doorgaan met leven met hun slechte zicht. Deze mensen kunnen ook helemaal geen lenzen aanschaffen, want de bril is echt alleen bedoeld voor tijdens het lezen.

Lenzen of juist een bril?

Lenzen in- en uitdoen is natuurlijk al helemaal energieslopend. Wij gaan het eens van een hele andere kant bekijken en het als een kans zien. Een kans om een nieuw item toe te voegen aan jouw look. Want als wij een echte modefanaat kennen, dan weten we dat diegene iedere kans zal aangrijpen om een look ‘eigen’ te maken. We nemen je graag mee in de mogelijkheden die leesbrillen ons bieden op het gebied van fashion.

Statement maken met leesbrillen

Wanneer mensen voor het eerst leesbrillen gaan dragen, krijgen ze vaak de opmerking: “Goh, wat zie jij er slim uit!” Dit komt omdat leesbrillen worden gekoppeld aan het idee van studeren en de schoolbanken. Het heeft op die manier dus echt een positief effect op hoe iemand naar jou kijkt. Je kunt met die leesbrillen ook echt een statement maken. Zo kun jij bijvoorbeeld een bril aanschaffen die in jouw lievelingskleur is uitgebracht, of met jouw favoriete patroon erop. Wanneer je bijvoorbeeld voor een pied-de-poule patroon gaat, dan draag je wel echt over dat jij mode heel erg belangrijk vindt.

Wie heeft er nou niet een juffrouw of een meester van vroeger die echt gekenmerkt werd door een bepaalde bril? Stel je nou eens voor, je docent Engels heeft iedere dag een prachtige, rode, ronde bril op haar neus. Dan is de kans dat iedere keer dat jij zo’n bril ziet, jij weer aan die docent van vroeger terugdenkt. Een bril kan dus echt een verschil maken in de indruk die jij geeft aan de mensen om je heen. Een bril maakt je onvergetelijk, en zorgen ervoor dat jij echt een gimmick hebt. Zeg nou eerlijk, opvallen door de stijlkeuzes die je maakt, wie wilt dat nou niet?

Een rustigere look met leesbrillen

Ook zou je kunnen gaan voor een wat rustigere look. Wat een echte trend is, is het doorzichtige montuur. Soms vinden mensen het namelijk niet fijn dat dat wenkbrauwen wegvallen achter het montuur van de leesbrillen, dit geeft sommigen een beetje een gekkere uitstraling. Dit kun je dus voorkomen door een doorzichtig montuur te kiezen. Daarnaast zou een montuur met een dunnere, metalen rand ook een klassieke look bewerkstelligen. Op deze manier maak jij nog altijd die slimme indruk waar we het eerder over hadden, maar zul je er niet al te veel nadruk op leggen.