Wat staat die jurk mooi, zeg! Met dank aan Tramontana.

Tramontana zegt dat het hun missie is om de vrouw te “verzekeren van een compliment”, wat met hun collectie jurken zeker gaat lukken. In een jurk wil je er natuurlijk zo vrouwelijk mogelijk uitzien, zonder dit te hoeven compenseren met ongemak. De comfortabele vrouwelijke pasvormen accentueren de juiste rondingen en verdoezelen je mindere punten. Zo kun je je altijd zelfverzekerd en op je gemak voelen. En dat straal je dan ook uit.

Tramontana jurken kunnen het best omschreven worden als casual, comfortabel en verzorgd. De jurken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die je zonder veel moeite er verzorgd en aantrekkelijk uit laten zien, of het nu een casual dagje winkelen met vriendinnen is of gekleed naar een dinertje gaan.  De stijl van de jurken zijn werkelijk veelzijdig en passen bij iedere gelegenheid. Met een paar accessoires zijn de jurken gemakkelijk van casual naar chique te transformeren, en andersom.

Het merk Tramontana is Nederlands, maar inmiddels al in 15 landen te vinden. Al bijna 35 jaar wordt er met passie door de professionele ontwerpers ieder kwartaal een nieuwe eigentijdse en trendbewuste collectie gemaakt in een brede range maten van XS tot XXL. De collectie jurken is inmiddels welbekend en in Nederland bij meer dan 500 verkooppunten verkrijgbaar, zowel in de winkels als online.